Services

Feature One

Adapt these three columns to fit your design need. To duplicate, delete or move columns, select the column and use the top icons to perform your action.

Feature Two

To add a fourth column, reduce the size of these three columns using the right icon of each block. Then, duplicate one of the columns to create a new one as a copy.

Feature Three

Delete the above image or replace it with a picture that illustrates your message. Click on the picture to change its rounded corner style.

Funkció #1

Alkalmazza ezt a három oszlopot a tervezési igényeinek megfelelően. Az oszlopok duplikálásához, törléséhez vagy áthelyezéséhez jelölje ki az oszlopot, és a felső ikonok segítségével hajtsa végre a műveletet.

Funkció #2

Egy negyedik oszlop hozzáadásához csökkentse a három oszlop méretét az egyes blokkok jobb oldali ikonjának segítségével. Ezután duplikálja az egyik oszlopot, hogy másolatként létrehozzon egy újat.

Funkció #3

Törölje a fenti képet, vagy helyettesítse egy olyan képpel, amely illusztrálja az üzenetét. Kattintson a képre a lekerekített sarok stílusának megváltoztatásához.